Våra självhjälpsgrupper

Startdatum för självhjälpsgruppen 2016:

Den självhjälpsgrupp som startades i september är nu inte aktuell längre, på grund av för få deltagare. Men vi planerar att starta en ny grupp den 27 oktober– om intresse finns. Tanken med en sådan grupp är att personer med erfarenhet av olika ångestbesvär träffas 1 gång/per vecka (torsdagar) för att dela erfarenheter och för att träffa andra som har upplevt liknande saker. Den som är intresserad av att delta i en sådan grupp, är välkommen med sin anmälan via formuläret här nedan eller via e-post till: petra@brukarinflytande.se. Gruppen brukar träffas i HSO:s lokaler på Kungsgatan 64, i närheten av lindvalls kaffe. och består oftast av 6-8 deltagare som alla avlägger ett gemensamt tystnadslöfte om det som sägs i gruppen. De två första gångerna får man komma även om man inte är medlem i föreningen, men vill man sedan fortsätta så ser vi helst att man blir medlem. De tre första träffarna är öppna för nya deltagare, men från och med den fjärde träffen så stängs gruppen för att deltagarna ska få lära känna varandra och för att bygga upp tillit för varandra.

Välkomna!

Anmäl dig via formuläret nedan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Behöver du någon att prata med?

När livet känns jobbigt, när tankarna har för stor påverkan på ens vardag så kan det vara skönt att prata med någon. Du kan alltid även vända dig till närmsta psykiatriska akutmottagning.


Om du behöver AKUT HJÄLP, ring 112.


Behöver du få ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården ska du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.


Övriga hjälpresurser:

  • Självmordslinjen
    Tfn: 90101, Öppet dygnet runt. Via hemsidan kan du även chatta eller maila för att få stöd
  • Nationella Hjälplinjen
    Tfn: 020-22 00 60, Öppet 13-22 alla dagar
  • Ångestsyndromsällskapet Riks Stödchatt
    Öppet på Söndagar - Måndagar samt Onsdag mellan kl. 20.00-21.00

Vårens program 2019

Det finns inga kommande events just nu.

Senaste kommentarer

Bli medlem

Ta del av vad ett medlemskap i Ångestsyndromsällskapet kan ge dig.