Höstens program 2019

barron_custom1_logo-new

 Tisdag 3 september kl. 18.00: Öppet hus/Cafékväll: Ett tillfälle för både medlemmar och icke-medlemmar att besöka föreningen och att få träffa delar av styrelsen samt få information om föreningens verksamhet. Föreningen bjuder också på fika och en trevlig social samvaro. Det är kostnadsfritt att delta och man behöver heller inte vara medlem. Lokal: Aktivitetshuset Pepparn på Årstagatan 14, Salabacke i Uppsala.

Lördag 26 oktober kl. 17.00: Medlemsträff Biokväll. Föreningen bjuder denna lördag sina medlemmar på en biokväll. Var och en väljer en film som man vill se och vi träffas utanför Filmstaden på Västra Ågatan i Uppsala kl.17.00. Medlemskap är ett krav! Anmälan sker senast den 18 oktober till föreningens kontaktperson Anki Kärker via e-post: anki.karker@gmail.com eller via mobil: 073-4448466.

Tisdag 5 november kl.18.00:  Öppet hus/Cafékväll: Ett tillfälle för både medlemmar och icke-medlemmar att besöka föreningen och att få träffa delar av styrelsen samt få information om föreningens verksamhet. Föreningen bjuder också på fika och en trevlig social samvaro. Det är kostnadsfritt att delta och man behöver heller inte vara medlem. Lokal: Aktivitetshuset Pepparn på Årstagatan 14, Salabacke i Uppsala.

Onsdag 11 december kl.17,00-ca 20.00: Medlemsträff Julbord. Av tradition så bjuder föreningen sina medlemmar på ett julbord och social samvaro. Vi håller till i Aktivitetshuset Pepparn på Årstagatan 14, i Salabacke Uppsala. Medlemskap är ett krav!

 

 

ÅSS samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan i Uppsala.

Välkommen till en förhoppningsvis härlig och givande höst med Uppsala Ångestsyndromsällskap!

 

Behöver du någon att prata med?

När livet känns jobbigt, när tankarna har för stor påverkan på ens vardag så kan det vara skönt att prata med någon. Du kan alltid även vända dig till närmsta psykiatriska akutmottagning.


Om du behöver AKUT HJÄLP, ring 112.


Behöver du få ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården ska du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.


Övriga hjälpresurser:

  • Självmordslinjen
    Tfn: 90101, Öppet dygnet runt. Via hemsidan kan du även chatta eller maila för att få stöd
  • Nationella Hjälplinjen
    Tfn: 020-22 00 60, Öppet 13-22 alla dagar
  • Ångestsyndromsällskapet Riks Stödchatt
    Öppet på Söndagar - Måndagar samt Onsdag mellan kl. 20.00-21.00

Vårens program 2019

Det finns inga kommande events just nu.

Senaste kommentarer

Bli medlem

Ta del av vad ett medlemskap i Ångestsyndromsällskapet kan ge dig.