Teaterkväll lördag 21 oktober 2017- ”Livet kom så plötsligt”

Lördagen den 21 oktober kl. 19.00 bjuder föreningen sina medlemmar på teaterbesök på Uppsala Stadsteater.  Föreställningen som vi kommer att se heter ”Livet kom så plötsligt”. Beskrivning av föreställningen:

”Jag arbetade där i fjorton år. Jag var bäst. Jag blev avskedad. Men. Jag var bäst. Svårt. Det är skenbart ologiskt.”

Sedda med Annikas ögon framstår vi, som hon kallar ordinära människor, som fullkomligt irrationella. Annika är bäst på bokföring, hon var snabbast och mest noggrann på revisionsbyrån där hon arbetade. Men hon var inte den som fikade och småpratade.

Annika kämpar med förberedelserna inför presentationen som hon ska hålla nästa dag, för presumtiva nya arbetsgivare. Men de sociala koderna är svårtolkade, rent av obegripliga för henne och hon räds det värsta: att hennes handläggare Barbro i missriktad välvilja ska förtidspensionera henne. Helt emot Annikas vilja och förmåga.

 

Föreningen har köpt 10 biljetter, så först till kvarn gäller. Detta är ett erbjudande endast  för föreningens medlemmar! Anmälan sker till föreningens kontaktperson, Anki Kärker, via e-post: anki.karker@gmail.com eller mobil: 0738-422666.

Välkommen!

Publicerad i Medlemsträffar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Behöver du någon att prata med?

När livet känns jobbigt, när tankarna har för stor påverkan på ens vardag så kan det vara skönt att prata med någon. Du kan alltid även vända dig till närmsta psykiatriska akutmottagning.


Om du behöver AKUT HJÄLP, ring 112.


Behöver du få ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården ska du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.


Övriga hjälpresurser:

  • Självmordslinjen
    Tfn: 90101, Öppet dygnet runt. Via hemsidan kan du även chatta eller maila för att få stöd
  • Nationella Hjälplinjen
    Tfn: 020-22 00 60, Öppet 13-22 alla dagar
  • Ångestsyndromsällskapet Riks Stödchatt
    Öppet på Söndagar - Måndagar samt Onsdag mellan kl. 20.00-21.00

Vårens program 2019

Det finns inga kommande events just nu.

Senaste kommentarer

Bli medlem

Ta del av vad ett medlemskap i Ångestsyndromsällskapet kan ge dig.