Kallelse till årsmöte 5 april 2017 kl. 18.00-ca 20.00

Dag för föreningens årsmöte!

Onsdagen den 5 april har föreningen sitt årsmöte och alla medlemmar är välkomna att vara med och fatta beslut om kommande verksamhet och att välja en ny styrelse.

Under årsmötet kommer den sittande styrelsen att redovisa verksamheten och ekonomin för det gångna året. Närvarande medlemmar väljer nya styrelseledamöter och andra funktionärer. De beslutar också om hur verksamheten ska se ut under 2017 samt om budgeten för året.

Som avslutning bjuder föreningen traditionellt på varm dryck och ett par delikata tårtor!

Årsmötet börjar kl. 18.00 och slutar ca 20.00 och hålls i Forum för Brukarinflytandes lokaler på Bredgränd 6, 3 tr i Forumgallerians byggnad (ingång snett emot Teliabutiken).

För eventuella frågor vänligen kontakta ÅSS:s kontaktperson och vice ordförande Petra Rohrer antingen via e-post: petra@brukarinflytande.se eller på mobil: 0723-215213.

 

E-postadresser efterlyses:

Vi skulle verkligen uppskatta om du som medlem kan mejla din aktuella e-postadress till Petra (petra@brukarinflytande.se) så att vi kan skicka föreningsinformation till dig som e-post. Det gör att föreningen kan minska de avsevärda kostnaderna för porto samt att miljön mår bättre när fabriker slipper tillverka så mycket papper, och träden blir glada.

Kandidater till föreningsuppdrag efterfrågas:

Vårt årsmöte den 5 april ska enligt stadgarna välja en styrelse om ”minst fem ledamöter”, ”däribland en ordförande, en kassör och en sekreterare”, dessutom ” två suppleanter, en förste och en andre”. Minst en revisor och en revisorsersättare ska också väljas. Mandattiderna är ett år ( dvs. fram till 2018 års årsmöte).

För att förbereda valen har vår förening en egen valberedare, som uppmanar alla medlemmar att komma med förslag på kandidater (nomineringar). Var inte blygsam: föreslå gärna dig själv! Särskilt behöver styrelsen tillföras kompetens när det gäller ekonomisk hantering.

Hör gärna av dig till vår spänt väntande valberedare, Ingor Lind, via e-post: tilianum@yahoo.se eller telefon/sms till: 0768-916500.

Föredragningslista i korthet:

De ärenden som behandlas under årsmötet är:

 • Verksamhet och ekonomi för 2016
 • styrelsens ansvarsfrihet
 • verksamhetsplan och budget för 2017
 • medlemsavgiftens storlek
 • förslag från medlemmar (motioner)
 • förslag från styrelsen (propositioner)
 • Val av:

Ordförande, styrelseledamöter, suppleanter, revisorer, valberedare och ombud till vårens förbundsråd.

 

Kom och använd din röst den 5 april!

Som alla idella föreningar i Sverige bygger Uppsala Ångestsyndromsällskap på medlemsdemokrati.  Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ, och det är viktigt att så många medlemmar som möjligt kommer och använder sin rösträtt.

Varmt välkommen!

Publicerad i Medlemsträffar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Behöver du någon att prata med?

När livet känns jobbigt, när tankarna har för stor påverkan på ens vardag så kan det vara skönt att prata med någon. Du kan alltid även vända dig till närmsta psykiatriska akutmottagning.


Om du behöver AKUT HJÄLP, ring 112.


Behöver du få ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården ska du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.


Övriga hjälpresurser:

 • Självmordslinjen
  Tfn: 90101, Öppet dygnet runt. Via hemsidan kan du även chatta eller maila för att få stöd
 • Nationella Hjälplinjen
  Tfn: 020-22 00 60, Öppet 13-22 alla dagar
 • Ångestsyndromsällskapet Riks Stödchatt
  Öppet på Söndagar - Måndagar samt Onsdag mellan kl. 20.00-21.00

Vårens program 2019

Det finns inga kommande events just nu.

Senaste kommentarer

Bli medlem

Ta del av vad ett medlemskap i Ångestsyndromsällskapet kan ge dig.