Medlemsträff Poesikväll 18/5 2016

Onsdagen den 18 maj hade föreningen en medlemsträff som handlade om poesi. Att skriva något kan i sig vara läkande och ångestbefriande. Vi började kvällen med en gemensam fika- smörgåsar och kaffe. Vi var 4 stycken som deltog. Vår ordförande, Andreas, hade förberett träffen med att skriva ut olika former av dikter, som exempelvis jämförelsedikter, färgdikter, femrading, trerading, haikun (japansk diktform) m.m. Vi fick prova på att skriva dikter i någon av dessa former.  Vi hade en mycket trevlig kväll som avslutades ca 20.30.

Nästa aktivitet blir onsdagen den 25/5 kl.18.00 då vi har terminens andra och sista Öppet hus-träff i Forum för Brukarinflytandes lokaler på Bredgränd 6 3 tr. De finns i samma hus som Forumgallerian. Därefter återstår endast två aktiviteter för terminen: 14/6 föreläser Jouanita Törnström och Petra Rohrer för Sesam om ”Mer än bara lite ångest”- kl.13.30-15.30 i Uppsala Stadsbiblioteks lokaler och sista aktiviteten för terminen blir vår traditionella picknick i Stadsträdgården den 15/6 kl.18.00.

Därefter är det sommaruppehåll.

Publicerad i Medlemsträffar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Behöver du någon att prata med?

När livet känns jobbigt, när tankarna har för stor påverkan på ens vardag så kan det vara skönt att prata med någon. Du kan alltid även vända dig till närmsta psykiatriska akutmottagning.


Om du behöver AKUT HJÄLP, ring 112.


Behöver du få ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården ska du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.


Övriga hjälpresurser:

  • Självmordslinjen
    Tfn: 90101, Öppet dygnet runt. Via hemsidan kan du även chatta eller maila för att få stöd
  • Nationella Hjälplinjen
    Tfn: 020-22 00 60, Öppet 13-22 alla dagar
  • Ångestsyndromsällskapet Riks Stödchatt
    Öppet på Söndagar - Måndagar samt Onsdag mellan kl. 20.00-21.00

Vårens program 2019

Det finns inga kommande events just nu.

Senaste kommentarer

Bli medlem

Ta del av vad ett medlemskap i Ångestsyndromsällskapet kan ge dig.